lunes, 10 de agosto de 2009

Bloody weather


Per fi hem tingut un cap de setmana de sol i calor, quasi no m'ho puc creure! Sort que l'hem pogut aprofitar i hem marxat a Carnac, al costat de Finistère, al sud, a unes 2h de Landerneau.

A la Bretanya SEMPRE fa mal temps, SEMPRE. O plou o està núvol, o hi ha boira però sempre fot mal temps. En canvi, en un dia d'aquells en què a Déu li ve de gust o s'alineeen els planetes o les espelmes de les esglésies han fet el seu servei o les pregàries de la gent han estat escoltades... llavors, aquell dia surt el sol!

I la gent surt, com les formigues o els animalons després de la pluja, com un cargol que treu les banyes. Aquí aprens a estimar el sol i a aprofitar dels poquets moments de sol que tindràs. És hora de marxar, escampar la boira, anar a córrer, a fer una excursió en bici, a plantar la tenda a algun lloc, el que sigui! És hora d'estar al carrer, a l'aire lliure i intentar impregnar-nos del soleil de la Bretagne. És molt bo un dels lemes que tenen a la Bretanya: Il ne pleu que sur les cons.

Bueno, jo dec ser super con doncs, jajjajaja.

Lo dit, aquest cap de setmana ha fet sol i CALOR i l'hem aprofitat. I'm so happy, if only we had more sunny days, then I'd live in paradise.

Un petonàs amb una gota de pluja. jejee ;P

2 comentarios:

Claire dijo...

jajaja Me n'alegro molt!

Ja has anat a platja més cops que jo, doncs! Aquest any encara no l'he trepitjada, i tot i tenir sol i calor cada dia, estic més blanca de pell que tu!

Gemma dijo...

Això sí que no pot ser, Clara!
A l'Ada li perdonem el poc "moreno" per culpa del temps... però tu, que ho tens a un cop de metro... No tens perdó! No pot ser que vivint a Barcelona no hagis trepitjat la sorra de la platja encara! Ja t'hi pots afanyar, que a l'agost sempre fa mal temps...
Ànims!