jueves, 2 de julio de 2009

God Bless low cost airlines!

Doncs sí, realment no sé què hauria sigut de mi sense els vols a baix cost. Tinc molta sort d'haver nascut en aquesta època on pots agafar un avió per 10 euros anar i tornar. De fet, moltes vegades he anat a Roma, a París i a Frankfurt per menys d'un euro, molt més barat que agafar un bus de l'Alsina Graells i anar de Navàs a Barcelona. Sembla increïble però és cert, eh!

Cada dia miro la web del Ryanair, cada dia i des de Brest no es pot dir que trobi massa cosa. Diferent era quan vivia a Navàs que podia mirar de marxar des de Girona i de Reus i hi havia un merder de destinacions. Des de Brest només podem anar a Dublín (ja l'hem fet servir), a Londres Luton (que ja hi hem estat) i a Marsella. Però a part de ser caríssim no hi ha vols diaris, per tant, no pots anar un cap de setmana enlloc perquè no concorden els horaris.

Però avui mirant mirant he trobat un vol des de l'aeroport de Nantes que queda a unes 3h de Landerneau i he trobat un vol de Nantes a Marsella. O sigui que el cap de setmana del 29 al 31 d'agost marxem cap a MARSELLA!!! Oeoeoeoe, no hi ha res que em faci més il·lusió que comprar un vol i planejar un viatge. Ja en tinc unes ganes!
I tot això per només 25 euros. Algú s'ho podia imaginar fa 20 anys? Quina sort haver nascut en aquesta època! GENIAL! Visca les aerolínies de baix cost! Visca!

2 comentarios:

Claire dijo...

En sèrio que tornes a marxar?
Ja et val! Que fort! No pares de viatjar... Marsella deu ser molt maco, no? Ja explicaràs!!

Ja, sense el low cost jo no hagués viatjat tant ni de conya, amb lo tacanya que sóc, hehehe I molts dels viatges que hem fet han estat gràcies al preu, tot s'ha de dir! Bé, el que tenim sempre són ganes de viatjar però el preu ajuda molt!

Apa, a viatjar a bon preu!!!

Gemma dijo...

Aix, Ada...
De vegades penso què faries si no s'hagués inventat mai "el viatjar" ;) jajajjaja

Una abraçada!

Gemma